Po doooolgi pavzi vas zopet vabim, da se mi pridružite na mesečnem izzivu. Res, da je naš blog nekaj časa sameval, a zdaj sem si zapisala nekaj ciljev, in med njimi je tudi naš blog, ki bi ga rada vsak teden obogatila z novimi idejami, zanimivostmi, novostmi in mojimi packarijami :) Nekateri ste videli, da sem se spustila v malo drugačne ustvarjalne vode in sem trenutno zaposlena s pohištvom. Čakam na še eno pošiljko, potem pa vam predstavim vse novosti, ki bi jih rada pripeljala v našo trgovino :) Zdaj pa k našemu idejniku. 

Tokrat moram pripraviti škatlico za moje recepte, saj je stara po 15-ih letih razpadla. Dolgo je zdržala, pa še dlje bi, če bi takrat uporabila boljše, trdnejše papirje. Še razmišljam na kakšen način bi jo pripravila, kaj bi mi najbolj ustrezalo. Pospraviti moram te recepte, ki sem jih zapisala na kartončke in jih okrasila v vintage stilu - tako se ne vidi preveč pack od kakava in drugih dobrot, ki jih uporabljam pri peki :)

Vabim te, da se nam pridružiš in deliš z nami tvoje ustvarjalne podvige. Pogoji za sodelovanje so čisto preprosti: uporabi vsaj 3 izdelke iz naše trgovine (in zapiši katere), ki jih še nisi nikjer objavila ter dodaj na svoj blog ali FB povezavo do naše trgovine. Prijaviš lahko do 3 različne izdelke. Prijavi se spodaj na povezavi in konec meseca izžrebam nekoga, ki bo prejel 15€ bon za našo trgovino. Super, kajne? 


You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter