Ustvarjalni dotik
Vaša košarica

Cricut maker cricut joy cricut air 2 RSS Feed

04 avg. Menjava Cricut Maker rezila
Gasper 0 109
Menjava Cricut Maker rezila je opravilo s katerim se boste srečali slej kot prej. Vsako rezilo se čez čas skrha, nič drugače ni tudi pri Cricut Makerju. Če veliko delate z njim ali uporabljate debele ..
07 mar. Kako dolgo zdrži folija za blago na bombažni majici?
BarbaraMT 0 177
Pred nakupom te verjetno zanima kako dolgo zdrži Cricut samolepilna folija za blago na bombažni majici? Mojemu najstarejšemu sinu sem izdelala dve majici, prva je bila izdelana pred 2 leti, leva, z mi..
19 nov. Razlika med cricut maker in cricut maker 3
BarbaraMT 0 619
Potrebujete rezalno napravo, s katero ne boste imeli omejenih možnosti? Potem morate izbrati katero iz družine cricut maker. Pa poznaš razliko med cricut maker in cricut maker 3?Cricut maker, rezalna ..
10 maj Kako nalepiti folijo na keramiko?
BarbaraMT 0 477
Kako nalepiti folijo na keramiko ali drug neraven izdelek? Brez panike, gre brez zapletov. Preden se lotite rezanja, razmislite kakšne material potrebujete in seveda kam ga boste nalepili. Pri nas ima..
18 sep. Kako narediti večbarvni napis za majice?
BarbaraMT 0 727
Enobarvno rezanje in vroče lepljenje na majice gre, kajne? Brez težav! Potrebuješ le folijo za blago in easypress, da s toplotno prešo folijo prilepiš. Kako narediti večbarvni napis za majice sem se v..
16 sep. Kako uporabiti transferno folijo za vinil?
0 1012
Leseno škatlo bom preobrazila v knjigo. Kako pri tem uporabiti transferno folijo za vinil? V pomoč mi bo pri črkah, saj nimam plastične šablone in tudi prostoročno ne bi dosegla takega učinka, kot bi ..
15 sep. Katero podlago uporabiti pri napravi Cricut?
0 472
Katero podlago uporabiti pri napravi Cricut? Ni veliko različic, pa vendar vas lahko bega: modra, zelena, vijolična ali roza barva podlaga? Podlage so po barvah glede na stopnjo lepljivosti. Načeloma ..
26 avg. Uporaba programa Design Space in oblikovanje pisave za cricut naprave
0 682
Uporaba programa Design Space in oblikovanje pisave ni noben bav bav, predvsem, če uporabljaš tudi kakšen drug program za oblikovanje. Sama sem se prvih projektov lotila za izdelovanje vabil. Stranka ..
12 avg. Cricut maker, Cricut Explore Air 2 ali Cricut Joy
0 1633
Si tudi ti ponosna lastnica Cricut makerja, Cricut Explore Air 2 ali Cricut Joy naprave? Potem si moraš obvezno prebrati teh nekaj vrstic, ki ti bodo v lažjo pomoč pri oblikovanju in rezanju. Za začet..
Prikazujem 1 do 9 od 9 (1 strani)