Nagrajenka preteklega izziva: NATAŠA JANŠA. Čestitke!!! Sporoči naslov za nagrado :)

fb nagrada december

Že je tu nov izziv.... Včasih ne vemo kaj podariti, zato bi lahko tukaj zbrali nekaj idej za darilca ob prihodu novega družinskega člana. Darilo za novorojenčka je lahko čestitka z lepimi željami, album za prve spomine, oblačilca... Svoje ideje deli z nami in lahko dobiš svoj ustvarjalni komplet :) Tukaj je moja ideja, album :)

album novorojencek

album za fantka novorojencka

album za fantka novorojencka

Sodelujete lahko z največ 3-mi različnimi izdelki za novorojenčka, ki niso bili še nikjer objavljeni. Na vsakem uporabite vsaj DVA IZDELKA IZ NAŠE TRGOVINE (in zapišite katere), dodajte povezavo do naše spletne trgovine ali do našega bloga in lahko se prijavite na naš izziv. Izziv NI ZDRUŽLJIV Z DRUGIMI IZZIVI (objava je tako samo za našo nagradno igro). Samo izdelki, ki bodo vse to upoštevali, bodo dodani v boben za žreb. Izziv se zaključi 31. januarja. In kakšna je nagrada letošnjega prvega izziva....? Vse za izdelavo mini albuma za novorojenčka :)

nagrada januarja album za novoorjencka

Na izziv se prijavite spodaj s povezavo (ki je AKTIVNA - en izdelek, ena objava) ali "prilepite" sliko na naš FB oziroma nam pošljite fotografijo na trgovina.ustvarjalnidotik@gmail.com katero potem objavimo na Facebooku. Konec meseca žrebamo med sodelujočimi in podelimo praktično nagrado. An InLinkz Link-up