Nagrajenki preteklega meseca: AnjaŽ. za naj ustvarjalni izdelek in Katarina, naključno izžrebana s strani RANDOM.ORG. Prosim sporočita naslov za nagrado :)

nagradni izziv ustvarjalni dotik

Anja pa lahko svojo slikico za ustvarjalni naj izdelek doda na svoj blog, oziroma v zbirko slikic na svojem FB/blog profilu :)

Badge_april_2015

Zdaj pa k tokratnem izzivu...Ne uporabljam digitalnih papirjev, gore enakih potiskanih papirjev tudi nimam, zato se pri vabilih, ko je potrebno potiskano ozadje, tega lotim kar sama. Tokrat sem izbrala štampiljko pikice, Hero Arts, ki so zelo uporabne predvsem pri otroških izdelkih. Odtisnila sem jih z enako barvo kot je papir (blazinica Archival ink), le odtenek je temnejši. Tako sem dobila povsem enake osnove za vabila :)

MAV_5680 [ustvarjalni blog]

Kako gredo take stvari tebi od rok in kakšne ideje imaš? Nestrpno pričakujem vaše nove izdelke, za majski izziv :) Od zdaj naprej je vaše sodelovanje še bolj bogato nagrajeno, saj bomo pri vsakem izzivu izbrali kar 2 nagrajenki. Ena bo izžrebana naključno s strani RANDOM.ORG, drugo pa bova izbrala z Gašperjem glede na trud - izvirnost, upoštevajoč navodila. Pravila že prav dobro poznate, a za vse tiste, ki se nam tokrat prvič pridružite: Sodelujete lahko z največ 3-mi različnimi izdelki na temo UNIKATNO OZADJE, ki niso bili še nikjer objavljeni. Na vsakem uporabite VSAJ DVA IZDELKA IZ NAŠE TRGOVINE (in zapišite katera), dodajte povezavo do naše spletne trgovine ali do našega bloga in lahko se prijavite na naš izziv. Izziv NI ZDRUŽLJIV Z DRUGIMI IZZIVI (objava je tako samo za našo nagradno igro). Samo izdelki, ki bodo vse to upoštevali, bodo dodani v boben za žreb. Izziv se zaključi 31. maja. Že imaš svojo idejo? Deli jo z nami! In kakšni sta tokratni nagradi ....? Za naključno izžrebano smo pripravili štampiljko za ozadje in bleščečo blazinico Micamagic, ustvarjalko za naj izdelek pa čaka komplet slovenskih silikonskih štampiljk po izbiri :)

MAV_5685

nagrada za naj izdelek

Na izziv se prijavite spodaj s povezavo (ki je AKTIVNA - en izdelek, ena objava in pripišite svoje ime) ali "prilepite" sliko na naš FB (pozor! ne označite nas na fotografiji, ampak jo prilepite na naš FB!) oziroma nam pošljite fotografijo na mail: trgovina.ustvarjalnidotik@gmail.com katero potem objavimo na Facebooku. Konec meseca žrebamo med sodelujočimi in podelimo praktični nagradi. An InLinkz Link-up