Za aprilski izziv ste se zelo potrudile in izdelale čudovite čestitke, vabila, škatlice! Hvala vsem za sodelovanje :) Izžrebana je Sandra Cintauer Iršič, naj izdelek pa je tokrat izdelala M-teja ustvarja! Čestitke obema in sporočita naslove :)

nagrajenki aprilskega izziva

Maj, mesec ljubezni kliče po poročni tematiki, ki sem ti jo tokrat pripravila. Zlata se ji krasno poda, lahko pa jo uporabiš tudi na drugih izdelkih :) Me prav zanima, kaj nam boš tokrat pripravila :)

porocna cestitka 7-tile

porocna cestitka 1

porocna cestitka 2

porocna cestitka 3

porocna cestitka 5

porocna cestitka4

Pravila za sodelovanje na našem izzivu:  Sodelujete lahko z največ 3-mi različnimi izdelki, ki niso bili še nikjer objavljeni, na temo ZLATA (v zlatem papirju, "zlat" dodatek, zlat odtis...). Na vsakem uporabite VSAJ DVA IZDELKA IZ NAŠE TRGOVINE (in zapišite katera), dodajte povezavo do naše spletne trgovine ali do našega bloga in lahko se prijavite na naš izziv. Izziv NI ZDRUŽLJIV Z DRUGIMI IZZIVI (objava je tako samo za našo nagradno igro). Samo izdelki, ki bodo vse to upoštevali, bodo dodani v boben za žreb. Izziv se zaključi 31. maja. Že imaš svojo idejo? Deli jo z nami! Na izziv se prijavite spodaj s povezavo (ki je AKTIVNA - en izdelek, ena objava in pripišite svoje ime) ali "prilepite" sliko na naš FB (pozor! ne označite nas na fotografiji, ampak jo prilepite na naš FB) oziroma nam pošljite fotografijona mail: trgovina.ustvarjalnidotik@gmail.com katero potem mi objavimo na Facebooku. Konec meseca žrebamo med sodelujočimi in podelimo praktični nagradi. An InLinkz Link-up