Vsem vam želimo zdravo in kar se da uspešno leto 2016! Hvala vsem, ki sodelujete in ustvarjate z nami :)  Prav čudovito je pogledati vse izdelke na koncu vsakega izziva :) Novo leto bomo tudi tokrat začeli z objavo nagrajenk prejšnjega, decembrskega izziva. Naključno izžrebana je tokrat Sandra M., naj ustvarjalni izdelek pa je naredila Sanja N.J. Obe prejmeta darilni bon za 10€ :) Sanja, pa si lahko spodnjo značko "nalepi" na svoj blog.

nagrajenki decembra

badge

Prvi izziv začenjamo z zelo uporabno temo - poklici in hobiji. Velikokrat smo namreč v zadregi, kakšno čestitko naj izdelamo za nekoga, ki ima nek specifičen poklic ali pa ima hobi, ki se mu neizmerno rad posveti. Vam ideje že švigajo, kajne? Jaz sem naredila čestitko za verjetno najpogostejši hobi - gasilca.

TRI_5931 [ustvarjalni blog]

TRI_5936 [ustvarjalni blog]

TRI_5939 [ustvarjalni blog]

Klepar in mizar pa sta tudi precej pogosta poklica med starejšimi.

TRI_5911 [ustvarjalni blog]

TRI_5920 [ustvarjalni blog]

TRI_5928 [ustvarjalni blog]

Pravila Pravila že prav dobro poznate, a za vse tiste, ki se nam tokrat prvič pridružite: Sodelujete lahko z največ 3-mi različnimi izdelki, ki niso bili še nikjer objavljeni, na temo POKLIC, HOBI. Na vsakem uporabite VSAJ DVA IZDELKA IZ NAŠE TRGOVINE (in zapišite katera), dodajte povezavo do naše spletne trgovine ali do našega bloga in lahko se prijavite na naš januarski ustvarjalni izziv. Izziv NI ZDRUŽLJIV Z DRUGIMI IZZIVI (objava je tako samo za našo nagradno igro). Samo izdelki, ki bodo vse to upoštevali, bodo dodani v boben za žreb. Izziv se zaključi 31. januarja. Že imaš svojo idejo? Deli jo z nami! Na izziv se prijavite spodaj s povezavo (ki je AKTIVNA - en izdelek, ena objava in pripišite svoje ime) ali "prilepite" sliko na naš FB (pozor! ne označite nas na fotografiji, ampak jo prilepite na naš FB!) oziroma nam pošljite fotografijona mail: trgovina.ustvarjalnidotik@gmail.com katero potem mi objavimo na Facebooku. Konec meseca žrebamo med sodelujočimi in podelimo praktični nagradi. In kakšni sta tokratni nagradi ....? Naključno izžrebana prejme 2x trakove z rožicami in štampiljko Magnolia, ustvarjalka z naj ustvarjalnim izdelkom pa 2x trakove z rožicami, polovične kristalčke in štampiljko Magnolia.

nagrada januar [ustvarjalni blog]

An InLinkz Link-up