Čestitke nagrajenki Maji iz prejšnjega meseca :) Tokrat je za izziv poskrbel Gašper :) Pripravil mi je presenečenje - čudovitega angela ljubezni - s katerim je povezan tokratni izziv.

Ti si nekaj posebnega - darilo za 30 let  [trgovina]

DSC_1794 [trgovina]

Za še malo inspiracije je tukaj njegov čisto prvi izdelek, ki mi je do sedaj še vedno najbolj všeč - njemu pa ne, zato ga nisem nikjer poprej objavila. Obe slikici sta sedaj moji in ponosno visita na steni :)

Ljubezen - darilo za obletnico poroke

Kot ste iz slikic inspiracije zasledili, bo tokratni izziv povezan z ljubeznijo :) Torej pripravite izdelek iz katerega bo razvidna tema LJUBEZEN. Ko bomo izziv zaključili bo že začetek februarja, in bo tako kot nalašč - voščilnice narejene za naš izziv bodo lahko nato romale v roke vašim dragim osebam. Vaše izdelke zbiramo do konca januarja na našem FB, mail-u ali blogu (prijava spodaj). Prijavite se lahko največ 3 x in uporabite vsaj 3 ARTIKLE IZ NAŠE TRGOVINICE. V kolikor se boste na izziv preko bloga prijavili z več izdelki, naredite to tako, da se tudi spodaj večkrat prijavite (povezava mora biti delujoča). //